Richtman Rumours: Er wordt voorzichtig weer gesproken over 'True Lies 2'

Richtman Rumours: Er wordt voorzichtig weer gesproken over 'True Lies 2'

Gaan we ooit nog een vervolg zien op het verhaal uit 1994?

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

Tien dagen geleden werd bekend dat James Cameron als producer werkt aan een televisieserie, gebaseerd op zijn succesfilm True Lies. Deze echt typische 90's film had Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

De pilot van de televisieserie zal geregisseerd worden door McG, regisseur van onder andere Terminator Salvation, de enige film in de scifi-franchise (gestart door Cameron) waar Schwarzenegger niet aan meewerkte.

En diezelfde Schwarzenegger gaat nu zijn eerste televisierol spelen in een eigen spionageserie. Vreemd genoeg hebben de twee projecten niets met elkaar gemeen.

Officiële sequel
Toch is er onze geruchtenkoning Richtman die beweert dat we True Lies 2 nog niet helemaal moeten afschrijven. In het verleden toonden zowel Schwarzenegger als medespeelster Jamie Lee Curtis best interesse.

Alleen Cameron voelde niets meer voor een verhaal over terrorisme, zeker niet na 9/11. Echter had hij ook geen plannen meer met Terminator en verkocht de rechten. En die belofte hield zoals bekend geen stand...

NieuwsFilm

meest populair