Algemeen

Richtman Rumours: Er wordt voorzichtig weer gesproken over 'True Lies 2'

Gaan we ooit nog een vervolg zien op het verhaal uit 1994?

door Arjen Rooseboom om 10:55 in Algemeen
Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

Tien dagen geleden werd bekend dat James Cameron als producer werkt aan een televisieserie, gebaseerd op zijn succesfilm True Lies. Deze echt typische 90's film had Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

De pilot van de televisieserie zal geregisseerd worden door McG, regisseur van onder andere Terminator Salvation, de enige film in de scifi-franchise (gestart door Cameron) waar Schwarzenegger niet aan meewerkte.

En diezelfde Schwarzenegger gaat nu zijn eerste televisierol spelen in een eigen spionageserie. Vreemd genoeg hebben de twee projecten niets met elkaar gemeen.

Officiële sequel
Toch is er onze geruchtenkoning Richtman die beweert dat we True Lies 2 nog niet helemaal moeten afschrijven. In het verleden toonden zowel Schwarzenegger als medespeelster Jamie Lee Curtis best interesse.

Alleen Cameron voelde niets meer voor een verhaal over terrorisme, zeker niet na 9/11. Echter had hij ook geen plannen meer met Terminator en verkocht de rechten. En die belofte hield zoals bekend geen stand...

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik zeg laat maar komen die sequel op True Lies, altijd beter dan geen (officiële) blu-ray. En altijd beter dan die sequels op Avatar.
Al zal het er vast niet van komen, je weet maar nooit wat die gekke Cameron allemaal nog van plan is.

centr1no

Avatar

Toch is er onze geruchtenkoning Richtman die beweert dat we True Lies 2 nog niet helemaal moeten afschrijven.
Lekker makkelijk.
Volgens mij kun je op het moment geen enkel vervolg of remake op wat dan ook afschrijven.
Alles wat ook maar enigszins een bekende naam had/heeft wordt afgestoft want creativiteit is dood en studio's krijgen het publiek gewoon niet warm voor nieuwe projecten.

Sunspot

Avatar

Te laat, hadden zodra Arnold weer ging acteren de film moeten maken, hij had toen nog die look.

Terminator ook, is wel over, tenzij ze hem mens laten zijn, waar de T800 op is gebaseerd

Jamal M

Avatar

laat deze klassieker svp met rust

NieuwsFilm

meest populair