Algemeen

Zit jij na al die jaren nog te wachten op een 'Kick-Ass 3'?

Dan heeft geruchtenkoning Daniel Richtman hoopvol nieuws voor je...

door Arjen Rooseboom om 14:36 in Algemeen
In 2010 werd de grove met zwarte humor doorspekte stripboekverfilming Kick-Ass van Matthew Vaughn een bescheiden succes in de bioscoop. Een sterke mon-op-mond-reclame zorgde naderhand voor een ongekende cultstatus op homevideo.

In 2013 volgde de sequel van Jeff Wadlow die zowel kritisch als commercieel tegenviel. Dat ster Jim Carrey de film compleet verloochende vanwege de vermeende verheerlijking van geweld, hielp ook niet mee.

De afgelopen jaren is meerdere malen gerommel geweest met een gepland derde deel in de franchise. Deze week komt (wie anders?) Daniel Richtman naar buiten met het bericht dat men achter de schermen werkt aan een Kick-Ass vs. Hit-Girl film met onder andere de originele sterren Aaron Taylor Johnson en Chloe Grace Moretz terug in de hoofdrollen.

Korrel zout
Zoals gewoonlijk geeft Richtman verder weinig details en de vroegere castleden hebben verschillende gevoelens geuit over het idee. Johnson en Christopher Mintz Plasse hadden er ooit wel oren naar, maar Grace Moretz heeft eerder verklaard weinig interesse te hebben om nog een keer in de huid van Mindy MacCready a.k.a. Hit-Girl te kruipen.

Regisseur Vaughn zei in 2018 dat zijn plan was om de serie te rebooten. Momenteel is hij zijn Kingsman universum flink aan het uitbouwen, dus wellicht dat zijn andere comic-bezit eenzelfde behandeling gaat krijgen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Deel 1 was echt heel leuk
Deel 2 was een stuk minder maar was nog wel te doen.
Zit niet echt te wachten op een deel 3
Maar als hij komt ga ik hem zeker wel kijken.

Artificialis

Avatar

Er is in het 2e deel zoveel magie verloren gegaan dat ik eigenlijk niet zie hoe er nog wat leuks van gemaakt kan worden.

WouterC

Avatar

Ik zie dan liever een kick-ass tv serie verschijnen. Denk dat ze daar veel meer mee kunnen dan een film. Deel 1 vond ik echt gaaf 2 was echt stukken minder. Tis voor mijn gevoel net als kingsman. Waar bij deel 2 de studio er mee is gaan bemoeien na het succes van deel 1

Sunspot

Avatar

Heb geen 1 deel gezien

Goov25

Avatar

Ik zie de vergelijking met Kingsman ook wel. Deel 1 origineel en leuk, deel 2 al een stuk matiger, van een 3e deel verwachten we dan helemaal weinig.

Lewis

Avatar

Vond Kick ass echt te gek. Kingsman ook, maar beide vervolgen ook echt helemaal niets.

starbass

Avatar

Met een goed verhaal? Tuurlijk, Laat maar komen!

NieuwsFilm

meest populair