Arnold Schwarzenegger wordt weer een kwaadaardige Terminator

Arnold Schwarzenegger wordt weer een kwaadaardige Terminator

Terug naar hoe hij ooit begonnen is...

Een kwakkelende sciencefictionfranchise waar volgens velen al jaren geen leven meer in zit, maar waarvan de makers blijven weigeren om de stekker eruit te trekken, is de 6 delen tellende Terminator-reeks.

Ook de laatste berichten lijken niet te hinten naar een afscheid. Zo zou er een nieuwe film in de maak zijn die meer de horrorkant op moet gaan.

Creatief brein James Cameron schijnt bezig te zijn om zijn verkochte rechten weer terug te krijgen en bijna onmisbare hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger denkt ook nog steeds niet aan pensionering.

Oud, maar amper versleten
De Oostenrijkse eik kennen we haast alleen maar van zijn heldendaden en memorabele catchphrases, maar laten we niet vergeten dat Hollywood in 1984 met hem kennismaakte als meedogenloze slechterik toen hij de kille cyborg voor het eerst speelde in The Terminator.

Mochten bovenstaande plannen doorgaan voor zowel Cameron als Schwarzenegger, is de kans volgens GIANT FREAKING ROBOT heel groot dat we Ahnûld opnieuw gaan zien als de intimiderende bad-guy.

En hoewel de meesten het waarschijnlijk leuker vinden om hem als de actieheld te zien, kan het best een bijzondere zwanenzang worden om hem, in plaats van de zonsondergang tegemoet te laten rijden, een laatste maal als stoere tegenstander de franchise definitief te... terminaten?

NieuwsFilm

meest populair