'Spider-Man: No Way Home' heeft de grootste superheldenvechtscène ooit

'Spider-Man: No Way Home' heeft de grootste superheldenvechtscène ooit

Dat belooft acteur Tom Holland vandaag.

Acteur Tom Holland doet een vrij gedurfde uitspraak rond Spider-Man: No Way Home. Wat de hoofdrolspeler betreft, heeft de film de meest gedurfde en indrukwekkende vechtscène in een superheldenfilm tot nu toe.

Daarmee komt de lat wel erg hoog te liggen, want de ster speelde immers ook al in Avengers: Infinity War en in Avengers: Endgame, films die bepaald niet bekend staan om hun milde actie. De opnames van deze speciale scène duurden maar liefst een maand.

Het beste gevecht ooit
"Ik heb drie of vier dagen geleden een edit gezien van een gevecht waar we bijna een maand aan hebben besteed om het op te nemen," begon de acteur. "En het was gemakkelijk de meest indrukwekkende vechtscène die ik ooit gezien heb in een superheldenfilm. Hij heeft me echt omver geblazen."

"Van het werk dat de stuntjongens gedaan hebben, tot het werk van sommige van de acteurs en mijzelf op de set, het is echt ongelofelijk geweest. Ik kijk er echt heel erg naar uit dat mensen het straks kunnen zien."

Dat belooft dus wat. Vermoedelijk zullen we er wel iets kleins van gaan zien in de promotie van de film, die gepland staat voor release in december dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair