Scarlett Johansson omringd door blue screens op setfoto 'Black Widow'

Scarlett Johansson omringd door blue screens op setfoto 'Black Widow'

Weinig échte decors te bespeuren...

Het lijkt erop dat we binnenkort eindelijk Black Widow kunnen aanschouwen. Na meerdere vertragingen vanwege Covid-19, gaat de eerste solofilm van Scarlett Johansson in mei in première.

Via een kleine rits foto's op INSTAGRAM dankzij make-up artist Deborah LaMia Dena krijgen we een nieuwe snelle blik achter de schermen.

We zien Johansson in kostuum in actie tussen een wildbouw van blauwe studioschermen, dus de computer heeft nog een hoop werk te doen:


Ook met Florence Pugh en Rachel Weisz
In de actievolle spionagethriller, en de nieuwste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe, confronteert Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow de duistere aspecten van haar verleden wanneer er een gevaarlijke samenzwering ontstaat die banden heeft met datzelfde verleden.

Achtervolgd door een kracht die voor niets zal stoppen om haar neer te halen, moet Natasha omgaan met zowel haar geschiedenis als spion alsmede de verbroken relaties die in haar kielzog zijn achtergelaten lang voordat ze uiteindelijk de geliefde Avenger werd die wij allemaal kennen.

NieuwsFilm

meest populair