Mechagodzilla in 'Godzilla vs. Kong' eindelijk onthuld?

Mechagodzilla in 'Godzilla vs. Kong' eindelijk onthuld?

Via nieuwe merchandise lijkt de robotversie van Godzilla eindelijk te zijn onthuld.

Het lijkt er sterk op dat we eindelijk de eerste enigszins duidelijke blik hebben op Mechagodzilla in Godzilla vs. Kong. Zoals vaak het geval is met 'geheime personages', is het ook dit keer weer zo dat dit gebeurt via te vroeg onthulde merchandise.

Kledingmerk Heredia Clothing heeft namelijk via hun site een aantal shirts die gebaseerd zijn op Godzilla vs. Kong online gegooid (en inmiddels alweer verwijderd. Een van deze shirts waarop Mechagodzilla is te zien werd gespot door Twitter-gebruiker @ElNomqui, die het vervolgens deelde. Je kunt de tweet hieronder bekijken:



Gelukkig zal het niet lang meer duren voordat fans Mechagodzilla in beweging kunnen zien. De monsterfilm verschijnt namelijk eind maart, dus screenshots en bewegende beelden zullen daarna snel hun weg online vinden.

Godzilla vs. cast
De uit de kluiten gewassen hagedis en gorilla worden in de film omringd door een geweldige cast die bestaat uit namen als Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong is het vierde deel in Warners 'Monsterverse', na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters.

NieuwsFilm

meest populair