'Godzilla vs. Kong' heeft een 18(!) minuten durende vechtscène

'Godzilla vs. Kong' heeft een 18(!) minuten durende vechtscène

Volgens componist JunkieXL moeten we er maar eens lekker voor gaan zitten...

Eind deze maand kunnen we eindelijk gaan genieten (ofwel in de bioscoop ofwel op streaming) van de grote clash tussen titanen Godzilla vs. King Kong. En deze wordt misschien nog wel veel spectaculairder dan we tot nu toe dachten.

Volgens componist JunkieXL zit er minstens één gevecht in de film dat bijna 20 minuten duurt. Het betreft hier de scène op het vliegdekschip. In de trailer was al een 40 seconden durend fragment te zien en dit lijkt dus pas het topje van de ijsberg te zijn:

"Ik ga niet zeggen hoe het afloopt, maar er is iets episch... en dan deze scène die verkort werd uitgebracht. Veertig seconden aan materiaal? Die scène is 18 minuten lang en het is echt belachelijk".

#zinin!
De gedachte dat die hele sequentie dus nog 17 minuten langer duurt dan wat we zagen, is een onthulling die fans waarschijnlijk doet watertanden. Helemaal als je bedenkt dat er nog 2 uur aan film bijkomt en dit niet de enige confrontatie zal zijn.

Hoe dit bij critici en publiek gaat vallen, moeten we afwachten, maar het is duidelijk dat regisseur Adam Wingard er alles aan doet om de belofte van zijn titel waar te maken (iets waar Batman v Superman: Dawn Of Justice destijds een beetje in faalde).

NieuwsFilm

meest populair