Omstreden acteur niet terug in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Omstreden acteur niet terug in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

De opnames van het derde deel in de franchise moeten eind dit jaar beginnen.

Rapper/acteur T.I. zagen we in zowel Ant-Man als Ant-Man and the Wasp als Dave, een vriend van Scott Lang, die Lang samen met Luis (Michael Pena) en Kurt (David Dastmalchian) hielp tijdens zijn avonturen. T.I. is echter niet meer van de partij in deel 3.

T.I. en zijn vrouw Tameka 'Tiny' Harris worden momenteel beschuldigd van seksueel misbruik, gedwongen inname van drugs, ontvoering, intimatie en andere narigheid door meerdere vrouwen. Of de afwezigheid van Ant-Man and the Wasp: Quantumania hiermee te maken heeft is niet officieel bekendgemaakt, maar we kunnen ons voorstellen dat Disney en Marvel liever het zekere voor het onzekere nemen.

T.I. en Tameka Harris ontkennen ondertussen alle beschuldigingen, maar de rechtszaken die uit dit alles voortkomen zullen zich ongetwijfeld nog lange tijd voortslepen.

Mierenhoop
Het script van Ant-Man and the Wasp: Quantumania werd geschreven door Jeff Loveness. De regie is opnieuw in handen van Peyton Reed. Naast hoofdrolspelers Paul Rudd en Evangeline Lilly zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Michael Douglas en Michelle Pfeiffer, maar ook Jonathan Majors als schurk Kang the Conqueror en Kathryn Newton als Cassie Lang.

NieuwsFilm

meest populair