Algemeen

Omstreden acteur niet terug in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

De opnames van het derde deel in de franchise moeten eind dit jaar beginnen.

door Zilko Tarici om 15:45 in Algemeen
Rapper/acteur T.I. zagen we in zowel Ant-Man als Ant-Man and the Wasp als Dave, een vriend van Scott Lang, die Lang samen met Luis (Michael Pena) en Kurt (David Dastmalchian) hielp tijdens zijn avonturen. T.I. is echter niet meer van de partij in deel 3.

T.I. en zijn vrouw Tameka 'Tiny' Harris worden momenteel beschuldigd van seksueel misbruik, gedwongen inname van drugs, ontvoering, intimatie en andere narigheid door meerdere vrouwen. Of de afwezigheid van Ant-Man and the Wasp: Quantumania hiermee te maken heeft is niet officieel bekendgemaakt, maar we kunnen ons voorstellen dat Disney en Marvel liever het zekere voor het onzekere nemen.

T.I. en Tameka Harris ontkennen ondertussen alle beschuldigingen, maar de rechtszaken die uit dit alles voortkomen zullen zich ongetwijfeld nog lange tijd voortslepen.

Mierenhoop
Het script van Ant-Man and the Wasp: Quantumania werd geschreven door Jeff Loveness. De regie is opnieuw in handen van Peyton Reed. Naast hoofdrolspelers Paul Rudd en Evangeline Lilly zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Michael Douglas en Michelle Pfeiffer, maar ook Jonathan Majors als schurk Kang the Conqueror en Kathryn Newton als Cassie Lang.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JaydenCKO

Avatar

Lig er niet wakker van. Toen ik de eerste zinnen las van de inleiding moest ik even opzoeken wie dat karakter ook alweer was????????

Xenolicker

Avatar

^ Inderdaad, wie is die gast nou helemaal...? Ik zeg: Snel vervangen door Alexandra DaDDario!

NieuwsFilm

meest populair