Officiële posters voor 'Zack Snyder's Justice League' met de 6 helden

Officiële posters voor 'Zack Snyder's Justice League' met de 6 helden

Over twee weken verschijnt The Snyder Cut!

Wie had ooit kunnen bedenken dat de Snyder Cut van de bekritiseerde superheldenfilm Justice League uit 2017 daadwerkelijk gemaakt zou gaan worden. Enkele jaren was er onder de die-hard fans de roep om de director's cut en in februari 2020 werd de film aangekondigd.

Er zijn meerdere redenen om Zack Snyder's Justice League te maken. De aanhoudende vraag vanuit de fans zal zeker hebben bijgedragen, maar Warner Bros. zal ook Zack Snyder tegemoet zijn gekomen. De komst van HBO Max speelt hierbij echter de doorslaggevende rol. Het lijkt ondenkbaar dat de Snyder Cut was verschenen zonder streaming.

Officiële poster Zack Snyder's Justice League
Nu bevinden we ons zo'n twee weken voor de release van de nieuwe versie van zo'n vier uur, die zowel in kleur als zwart-wit zal verschijnen. Hieronder zie je de officiele poster voor de film, met daarna een alternatieve quadposter.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Op het affiche zien we uiteraard Superman (Henry Cavill), Aquaman (Jason Momoa), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck) en Cyborg (Ray Fisher).

Zack Snyder's Justice League verschijnt op 18 maart op HBO Max en waarschijnlijk in Nederland op Ziggo Movies & Series XL. Hieronder de recente trailer.



NieuwsFilm

meest populair