Wat er nodig is voor het vervolg op 'Godzilla vs. Kong'

Wat er nodig is voor het vervolg op 'Godzilla vs. Kong'

Komt er een vijfde MonsterVerse-film?

Voor de films in het MonsterVerse verschenen doken Godzilla en King Kong voor het laatst op in Hollywood in respectievelijk Roland Emmerichs Godzilla uit 1998 en Peter Jacksons King Kong uit 2005. Vermakelijke blockbusters.

Maar tegenwoordig staan nog maar weinig blockbusters op zichzelf. Met Godzilla uit 2014 werd het MonsterVerse gestart dat niet lang daarna werd verrijkt met Kong: Skull Island uit 2017 en Godzilla: King of the Monsters uit 2019. Na een hoop uitstel verschijnt binnenkort Godzilla vs. Kong.

Maar ook een vijfde MonsterVerse-film?
Regisseur Adam Wingard, bekend van de films The Guest en You're Next, sprak kort over het mogelijke vervolg. Deze zou namelijk zeker kunnen komen.

Tijdens de laatste IGN Fan Fest zei Wingard het volgende: "Wie weet wat de toekomst voor ons in petto heeft... Als de fans enthousiast zijn, dan absoluut, waarom zouden we dit ding ooit beëindigen als mensen meer willen."

En zo wordt duidelijk dat Warner Bros. eerst gaat kijken wat de impact is van de film. King of the Monsters werd al niet zo goed ontvangen en de omzet was niet slecht, maar de eerdere delen scoorden beter. Vanaf 25 maart zou Godzilla vs. Kong in de Nederlandse bioscoop moeten draaien.

NieuwsFilm

meest populair