Gerucht: Warner Bros. zinspeelt op 'Into The Super-Verse' en Henry Cavill blijft Superman

Gerucht: Warner Bros. zinspeelt op 'Into The Super-Verse' en Henry Cavill blijft Superman

Alleen niet in de reboot van J.J. Abrams...

Het is misschien wel één van de grootste schommelschepen van FILMTOTAAL op dit moment, samen met het wel of niet verschijnen van Star Trek 4, het aanblijven van Johnny Depp in Pirates Of The Caribbean of Amber Heard in Aquaman 2, blijft Henry Cavill nou welles of nietes Superman in het DCEU?

Na het recente bericht dat J.J. Abrams werkt aan een reboot waarvoor men Michael B. Jordan op het oog heeft als de Man van Staal, vragen velen zich af hoe het zit met huidig vertolker Cavill.

Hoewel Warner Bros. nog niet definitief heeft bevestigd dat de acteur klaar is als de superheld, vrezen de fans hier wel voor. Maar in het verleden was er naar verluid een nieuwe overeenkomst getekend en Cavill is mateloos populair. Een nieuw gerucht geeft weer een sprankje hoop.

Volgens GEEKOSITY blijft Cavill namelijk gewoon Superman/Clark Kent, alleen niet in Abrams versie. Die zou draaien om de alternatieve Earth-23 tijdlijn waarin een zwarte Kryptonian, Calvin Ellis, president van Amerika is en in het geheim ook Suups.

Net zoals 'Into The Spider-Verse'
Met The Flash in aantocht (waarin meerdere Batmannen ten tonele zullen verschijnen), kan het dus zijn dat Warner Bros. nog meer het multiversum in wil duiken en tevens meerdere Supermannen wil laten opdraven.

Het zijn natuurlijk geruchten, geruchten, geruchten, maar opwindend klinkt het wel als Cavill en Jordan (of iemand anders) straks gaan samenwerken in een knotsgek ensemble van meerdere varianten op dezelfde DC-personages.

NieuwsFilm

meest populair