'Coming 2 America' had bijna een geweldige cameo voor ons in petto

'Coming 2 America' had bijna een geweldige cameo voor ons in petto

En nee, het is niet Samuel L. Jackson als overvaller...

Morgen verschijnt Coming 2 America op Amazon Prime. In de sequel op de comedy uit 1988 keert uiteraard hoofdrolspeler Eddie Murphy terug in meerdere rollen. En dat waren er bijna nóg meer geworden.

Op het Youtube-kanaal van JAKE'S TAKES heeft Murphy onthuld dat hij graag een crossover wilde maken met The Nutty Professor (1996) door de voltallige familie Klump op te laten draven in een besnijdenis-scène.

Echter bleek die hele uitvoering simpelweg veel te duur te zijn en dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de uitgebreide special effects en make-up van The Klumps (het gezin bestaat uit 5 leden die allemaal door Murphy vertolkt werden). Dus het idee is helaas gesneuveld.

Bekijk de afbeelding
Louie Anderson
Murphy vertelde ook nog hoe hij en medespeler Arsenio Hall ten tijde van Coming To America door de toenmalige studiobazen werden gedwongen om per sé een witte komisch acteur in de film te stoppen. Dit werd Louie Anderson die ook in het vervolg weer van de partij is.

Het is geen geheim dat filmbazen en uitgevers van bladen in de entertainmentwereld lange tijd huiverig waren voor producties of covers met (bijna) uitsluitend niet-witte hoofdrolspelers.

NieuwsFilm

meest populair