Helaas: 'Zack Snyder's Justice League' lost dit 'Man of Steel'-mysterie niet op

Helaas: 'Zack Snyder's Justice League' lost dit 'Man of Steel'-mysterie niet op

Je moet er maar niet op hopen.

In Man of Steel kregen we te zien hoe Clark Kent een schip van zijn planeet Krypton verkende. Terwijl hij dat deed, liep hij langs een stel 'pods', waarvan er eentje open stond.

De hoop van fans was dat Zack Snyder's Justice League dat raadsel op zou lossen. Maar regisseur Zack Snyder laat nu weten dat we daar vooral niet op hoeven te hopen. Het gaat namelijk niet gebeuren.

Niet opgelost
Volgens Snyder zal de pod wel in Justice League zitten. "Hij zit zeker in Justice League. Ze lopen erlangs, kijken ernaar. Maar ze hebben het er niet over. Dus ja, dat blijft een open vraag. Ik zou hopen dat we op een gegeven moment leren wat er precies gaande was."

Eerder schreef Snyder mede een prequel-comic op Man of Steel, die draaide om het leven van Kara Zor-El. Haar kennen we beter als Supergirl en zij was de piloot van het schip toen het crashte. Actrice Sasha Calle zal die rol spelen in The Flash.

Wellicht dat haar personage uiteindelijk het antwoord kan geven op het raadsel dat in de films nog niet is opgelost. Vanaf 18 maart kan je Zack Snyder's Justice League streamen.

NieuwsFilm

meest populair