'Eternals' onthult een blik op Celestials en slechterik Kro

'Eternals' onthult een blik op Celestials en slechterik Kro

Dat zijn gave nieuwe beelden van de film.

Er wordt hard gewerkt een Marvel-film Eternals. Volgens producent Kevin Feige is het een van de meest risicovolle projecten die Marvel Studios gemaakt heeft.

Een van die risico's omvat de introductie van de Celestials. Dat is een ras van oeroude aliens die verantwoordelijk zijn voor de schepping van zowel de Eternals als hun tegenstanders, de Deviants.

Veel lekken
Aangezien het oorspronkelijk de bedoeling was om de film in november uit te brengen, hebben we de afgelopen maanden een vrij vaste stroom aan lekken gezien vanuit het merchandise-departement van The Walt Disney Company.

Een nieuw lek is een T-shirt-lijn die designs toont die wel heel erg lijken op Eson the Searcher, de Celestial die we leerden kennen in Guardians of the Galaxy. In dit geval gaat het trouwens om de Celestial Arishem the Judge:



Maar dat is niet het enige gelekte detail. We kregen namelijk ook een T-shirt te zien van een van de Deviants, genaamd Kro. Hij is hoe het er nu naar uitziet de voornaamste slechterik van de film. Hieronder kan je hem zien:



De release van Eternals staat gepland voor november.

NieuwsFilm

meest populair