Effecten 'WandaVision' zijn voelbaar in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' en 'Captain Marvel 2'

Effecten 'WandaVision' zijn voelbaar in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' en 'Captain Marvel 2'

Gelukkig heeft de serie wel effect op de films.

Regisseur Matt Shakman heeft het de laatste dagen maar druk met verhalen over WandaVision. Hij regisseerde de eerste televisieserie van Marvel Studios, en mocht een aantal dingen opzetten.

Volgens diezelfde Shakman gaan we echt merken wat de effecten van de serie zijn, als we eenmaal vervolgen op Doctor Strange en Captain Marvel gezien hebben. Dat belooft dus wat voor de magische toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Gevolgen merken
Nu de serie voorbij is, kan Matt Shakman meer ingaan op de gedachten achter de serie. En hij kan ook de toekomst wat explicieter teasen.

"Wat zo mooi is aan Marvel, en dat heb ik al vaker gezegd, is dat het voelt als een estafetteloop," aldus Shakman. "Het is niet alsof je jouw product zo moet opbouwen dat het ergens anders op past dat belangrijker is, of waarvan de randvoorwaarden al vastgesteld zijn."

"Onze focus lag echt op WandaVision en de keuzes die wij maken zijn nu voor andere films om mee om te gaan. De manier waarop wij de krachten van Monica vorm hebben gegeven, dat zal je bijvoorbeeld gaan merken in Captain Marvel 2."

NieuwsFilm

meest populair