Dwayne Johnson doet er alles aan om Henry Cavill in 'Black Adam' te krijgen

Dwayne Johnson doet er alles aan om Henry Cavill in 'Black Adam' te krijgen

Dus geen stand-in torso zoals in Shazam!

Van superster Dwayne Johnson weet je wat je als publiek kan verwachten; grootschalige familievriendelijke blockbusters met een hoog no-nonsense gehalte en vooral... een happy end.

The Rock geeft zijn fans wat ze willen en voor de aankomende superheldenflick Black Adam (waaraan hij zich 15 jaar geleden al commiteerde) gaat dat waarschijnlijk niet veel anders zijn.

De film van Jaume Collet-Serra (Orphan/Unknown/Non-Stop/Run All Night/The Shallows/Jungle Cruise) begint binnenkort eindelijk met de opnames en aangezien het een langverwacht passieproject van Johnson is, zal hij ongetwijfeld weer een grote vinger in de pap hebben.

Mogelijke cross-over
Johnson's zakenpartner Dany Garcia is niet geheel toevallig de manager van Supermanvertolker Henry Cavill. Dit geeft kansen om de Man Of Steel-acteur een verschijning te geven tegenover Black Adam.

En dit is dus precies wat Johnson (die vaak zijn zin krijgt) wil bereiken. Want Cavill heeft nog steeds een contract en velen waren toch wel teleurgesteld dat hij niet in vol ornaat naast Shazam! verscheen.

NieuwsFilm

meest populair