'Matrix'-leider en kung-fu-heldin lezen de les in 'The School For Good And Evil'

'Matrix'-leider en kung-fu-heldin lezen de les in 'The School For Good And Evil'

Zij zullen een groep jonge helden en schurken voorbereiden op de harde (sprookjes)wereld.

Regisseur Paul Feig is druk bezig aan zijn nieuwe film The School for Good and Evil. Hiervoor heeft hij nu twee acteerveteranen aangetrokken.

Na succesvolle (Bridesmaids) en iets minder goed ontvangen films (Ghostbusters) werkt Feig nu aan deze young-adult-fantasyfilm. Hij krijgt hiervoor hulp van twee acteurs die hun sporen verdiend hebben.

Schoolhoofd
Niemand minder dan Laurence Fishburne en Michelle Yeoh zijn namelijk aan de cast toegevoegd. De eerste zal worden omgetoverd tot het schoolhoofd, terwijl Yeoh opdraaft als professor Anemone.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Sophia Anne Caruso en Sofia Wylie de hoofdrollen op zich nemen. Ook Charlize Theron en Kerry Washington werden al aan de film gekoppeld.

Sprookjeshelden
Aan het bronmateriaal zal het niet liggen. De zesdelige reeks was een groot commercieel succes dat goede kritieken kreeg. Bij succes kunnen we dus nog een flink aantal vervolgdelen verwachten.

Alles draait om Sophia en Agatha, twee jonge meiden die ontvoerd worden naar de School van Goed en Kwaad. Hier worden kinderen klaargestoomd om sprookjeshelden of -schurken te worden.

Sophia hoopt een prinses te worden, terwijl Agatha juist een natuurlijke schurk lijkt te zijn. Maar dan beslist het lot anders en wordt de vriendschap tussen de twee op de proef gesteld.

NieuwsFilm

meest populair