De nieuwe 'Fantastic Four' wordt een heel divers ensemble

De nieuwe 'Fantastic Four' wordt een heel divers ensemble

Voor het eerst in de geschiedenis...

UPDATE: Vanwege nogal harde kritiek op het vorige verhaal is de inhoud/inleiding aangepast.

Sinds de overname van 20th Century Fox door Disney is de aankomende Fantastic Four reboot één van de meest veelbelovende projecten van het Marvel Cinematic Universe.

Verhaaldetails worden strikt geheim gehouden, maar de website Giant Freakin Robot wist wel een primeur te bemachtigen over de cast.

Reed Richards/Mr. Fantastic, Sue Storm/Invisible Woman, Johnny Storm/Human Torch en Ben Grimm/The Thing zullen allemaal een gevarieerde achtergrond krijgen als het gaat om ras, etniciteit, gender of seksuele voorkeur.

Dit betekent dat Marvel een andere weg in gaat slaan in vergelijking met de vorige verfilmingen waarbij alle teamleden hetzelfde waren.

Het wachten is op de eerste namen
Hoewel in Josh Tranks versie uit 2015 al werd afgeweken door Johnny Storm te laten spelen door een zwarte acteur (Michael B. Jordan) terwijl zijn zus Sue gewoon nog een witte actrice (Kate Mara) was.

Het wordt interessant om te zien hoe Marvel deze integratie met de moderne wereld gaat verwerken in de achtergronden van personages die grotendeels verborgen zitten achter een mantel van CGI-effecten.

NieuwsFilm

meest populair