'Fantastic Four'-reboot verliest één van zijn potentiële hoofdrolspelers

'Fantastic Four'-reboot verliest één van zijn potentiële hoofdrolspelers

Dit heeft echter niets van doen met de nieuwe koers...

Droevig nieuws voor de fans van Emily Blunt die haar graag hadden zien toetreden tot het Marvel Cinematic Universe. De contract onderhandelingen tussen haar en de studio zijn afgebroken.

De Britse actrice was in de race om de hoofdrol van Sue Storm/Invisible Woman te gaan spelen in de aankomende Fantastic Four-reboot.

Ze wilde echter geen deal voor meerdere films sluiten, wat vaak wel gebruikelijk is. Bij deze hoge toewijding voelde ze zich niet comfortabel.

Tevens werd haar echtgenoot John Krasinski genoemd als mogelijke Reed Richards/Mr. Fantastic, wat eventueel zou betekenen dat het gezin voor lange tijd moest verhuizen naar de buurt van de opnames.

Geen verband
Overigens lijkt dit nieuws niets te maken te hebben met ons vorige bericht dat de cast van de reboot meer diverser moet worden qua ras, etniciteit, gender of seksuele voorkeur.

De vraag is nu wel hoe het met Krasinski gaat aflopen. Als vrouwlief Blunt definitief afhaakt, kan het zomaar gebeuren dat ook hij het voor gezien houdt, wat weer zou kloppen met het gerucht dat men overweegt om voor de rol van Reed Richards/Mr. Fantastic een zwarte acteur te zoeken.

NieuwsFilm

meest populair