Zack Snyder wilde Ryan Reynolds als Green Lantern in zijn 'Justice League'-versie

Zack Snyder wilde Ryan Reynolds als Green Lantern in zijn 'Justice League'-versie

Helaas bleef het alleen bij een wens.

In Zack Snyder's Justice League zitten al heel wat superhelden en bekende gezichten. In een van de trailers zien we ook een lid van het buitenaardse Green Lantern Corps voorbij komen. Nu laat de regisseur weten hij niemand minder dan Ryan Reynolds had willen laten komen opdraven.

Reynolds wist natuurlijk hoge ogen te gooien als superheld Deadpool, maar hiervoor speelde hij al The Green Lantern. Deze film werd echter niet al te best onthaald, maar toch had Zack Snyder hem graag een rol(letje) in zijn versie gegeven.

Helaas niet
Heel eventjes leek het er ook van te gaan komen. Zo deed het gerucht de ronde dat hij een cameo als Green Lantern zou hebben, maar Reynolds liet zelf weten dat dit niet klopte.

Tijdens een recent interview liet Snyder weten dat dit oorspronkelijk wel de bedoeling was: ''Als we het Green Lantern Corps dan toch in de film opnamen, vond ik dat Reynolds een extra Lantern moest spelen. Op die manier zou het Green Lantern Corps uit meer dan één Green Lantern bestaan''.

Waarom het er uiteindelijk toch niet van kwam is vooralsnog onduidelijk. Zack Snyder's Justice League, die vanaf vandaag eindelijk te zien is op HBO Max, moet het dus zonder Reynolds doen.

NieuwsFilm

meest populair