Richtman Rumours: Henry Cavill zonder Armie Hammer in 'The Man From U.N.C.L.E. 2'

Richtman Rumours: Henry Cavill zonder Armie Hammer in 'The Man From U.N.C.L.E. 2'

De reputatie van de gevallen acteur ligt momenteel onder een vergrootglas...

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

De afgelopen maanden zijn niet goed geweest voor de carrière van Armie Hammer. Het ene moment was hij één van de populairste en meest gewilde namen in Hollywood.

Maar opeens lieten projecten en agenten hem links en rechts vallen als een baksteen nadat er seksuele beschuldigingen rondom kannibalisme naar boven kwamen.

Projecten waar hij al aan verbonden was, moeten nu creatief gaan omspringen met zijn afwezigheid en eentje die het extra moeilijk heeft, is The Man From U.N.C.L.E 2.

Terugkeer Guy Ritchie en Alicia Vikander nog onzeker
Het eerste deel was in 2015 geen daverend succes, maar heeft inmiddels een enorme cultstatus verworven, dus achter de schermen komen de plannen voor een tweede avontuur langzaam samen.

Het was zelfs Hammer die dit jaren geleden in gang zette, maar er nu geen onderdeel van dreigt te worden. Volgens Richtman overweegt men om diens personage, KGB-spion Illya Kuryakin, te hercasten.

Het kan echter ook zomaar gebeuren dat hij eruit wordt geschreven en er een gloednieuwe Russische spion wordt geïntroduceerd tegenover Henry Cavills CIA-agent Solo (was deze naam een vooruitziende blik?) om dezelfde dynamiek te behouden.

NieuwsFilm

meest populair