Ray Fisher (Justice League) wil deze verrassende regisseur voor zijn 'Cyborg'-solofilm (als die er ooit nog komt)

De acteur lijkt dus nog niet helemaal klaar met de rol.

Mocht een solofilm over DC-held Cyborg er ooit nog komen, dan heeft acteur Ray Fisher al een naam in gedachte van wie wat hem betreft de film zou moeten regisseren. In een uitgebreid interview met Comicbook.com onthult Fisher met welke regisseur hij graag zou willen samenwerken.

Zack Snyder heeft met zijn epische versie van Justice League de verhaallijn van Ray Fishers Victor Stone alias Cyborg weer in ere gesteld. In de bioscoopversie, opgeleverd door The Avengers-regisseur Joss Whedon, was daar nauwelijks wat van overgebleven. Dit tot groot ongenoegen van de Cyborg-fans.

Warner Bros. kondigde in 2014 een solofilm over Cyborg aan, maar serieuze stappen om dit project daadwerkelijk te realiseren lijken nooit te zijn gezet. En hoewel de kans bijzonder lijkt dat deze er nog gaat komen (Fisher beschuldigde Whedon van racisme en na het daarop ingestelde onderzoek kreeg de acteur het aan de stok met studiobaas Walter Hamada, die zich volgens hem actief met het onderzoek heeft lopen bemoeien), heeft Fisher wel een potentiële regisseur in zijn hoofd.

Als het aan Fisher zou liggen, zou zo'n Cyborg-solofilm namelijk gemaakt worden door Dope-regisseur Rick Famuyiwa, die heeft hij leren kennen tijdens hun kortstondige samenwerking voor de geplande The Flash-film.

Famuyiwa werd in de zomer van 2016 aangekondigd als de regisseur van dat project, maar verliet het project alweer enkele maanden later vanwege de gebruikelijke 'creatieve meningsverschillen' met de studio.

Fisher had een rol aangeboden gekregen voor The Flash (inmiddels overgenomen door Andy Muschietti van de It-films), maar dat aanbod weigerde hij. De acteur heeft duidelijk gemaakt niet meer voor Warner Bros. te willen werken zolang Hamada daar met de scepter zwaait. Dat lijkt de realisatie van een eventuele Cyborg-film met Fisher in de hoofdrol ook onmogelijk te maken.

NieuwsFilm

meest populair