Sharon Stone verdedigt Christian Bale voor zijn woede-uitbarsting tijdens 'Terminator'-film

Sharon Stone verdedigt Christian Bale voor zijn woede-uitbarsting tijdens 'Terminator'-film

De actrice begrijpt zijn reactie volledig.

Tom Cruise had enkele maanden geleden nog een woede-uitbarsting op de set van de nieuwe Mission Impossible film, waar de acteur wel wat kritiek voor kreeg te verduren. Christian Bale overkwam hetzelfde, toen hij in 2009 onder vuur kwam te liggen nadat hij cameraman Shane Hurlbut de huid vol schold op de set van Terminator Salvation. Sharon Stone komt nu alsnog voor de acteur op.

Hurlbut zou Bale hebben afgeleid tijdens de opnames, iets wat de acteur in het verkeerde keelgat schoot. Stone begrijpt zij reactie echter volledig. De actrice weet namelijk hoe lastig het is.

Reactie
Zo zegt de Basic Instict-actrice: ''Terwijl je probeert te acteren, worden er tegelijkertijd zoveel andere dingen van je gevraagd en gebeurd er zo veel om je heen, dat je soms op het punt staat om te ontploffen. Wanneer je dat echter doet, krijg je meteen kritiek over je heen''.

Dit is Stone zelf nog nooit overkomen, maar tijdens een interview in de Late Night Show with Stephen Colbert liet ze wel weten dat ze ook wel vaker boos werd van dingen op de set. Daarom snapt Stone Bale's reactie.

Incident
De 63-jarige Stone blikt nu terug op Bale's reactie: ''Hij is een briljante acteur. Hij transformeert volledig in zijn personages. Je moet hem tijdens de opnames dan ook niet lastig vallen, laat hem zijn ding doen. Als je dat dan toch doet en hij zegt met rust gelaten wil worden, wordt hij meteen met de grond gelijk gemaakt. Misschien moeten de mensen die klagen maar eens volwassen worden!''

NieuwsFilm

meest populair