"Brad Pitt doet 95% van zijn 'Bullet Train'-stunts zelf"

"Brad Pitt doet 95% van zijn 'Bullet Train'-stunts zelf"

Regisseur David Leitch is zeer onder de indruk van zijn sterren.

De cast voor de film Bullet Train is bijzonder indrukwekkend te noemen. De volgende film van regisseur David Leitch heeft namelijk rollen voor onder meer Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Lady Gaga, Logan Lerman en Sandra Bullock. Leitch laat nu weten hoe het allemaal verloopt.

De regisseur, o.a. bekend van andere harde actiefilms, zoals John Wick, Atomic Blonde en Deadpool 2, is in zijn nopjes met zijn cast. Hij had dan ook enkel goede woorden voor de acteurs.

Vol lof
Leitch is vooral onder de indruk van Brad Pitt. De acteur mag inmiddels dan wel 57 zijn, hij doet zo goed als al zijn stunts zelf: ''Brad doet zeker 95 procent van zijn eigen stunts'' begint de regisseur. ''Hij is een echte atleet. Het is echt ongelooflijk!''

''Hij is echter niet de enige. Ik heb nog nooit een film gemaakt met zoveel sterren en grote namen, maar ze zijn allemaal geweldig. Brad, maar ook Brian, Michael Shannon, Hiroyuki Sonada en Andrew Koji zijn in diverse vechtscenes te zien, maar ze doen het allemaal erg goed, waardoor de actie er echt puik uitziet!''

Verhaal
De film gaat over vijf huurmoordenaars die zich in een Japanse bullet train bevinden, in het besef dat hun individuele opdrachten niet los van elkaar gezien kunnen worden. Bullet Train, van de studio Columbia Pictures, staat gepland voor 2021.

NieuwsFilm

meest populair