Video

Eerste bikkelharde trailer voor 'The Suicide Squad'!!

Warner Bros. onthult de eerste trailer voor de tweede Task Force X.

door Bram de Groot om 19:03 in Video
Na het financieel prima scorende, maar zwak ontvangen Suicide Squad uit 2016 krijgen we deze zomer The Suicide Squad. Deze volgende film in het DC Extended Universe wordt een volgende poging om Task Force X te lanceren, inclusief een aantal gezichten uit de eerste film.

Hieronder zie je de eerste trailer voor The Suicide Squad van regisseur James Gunn, die we uiteraard kennen van de Marvel-film Guardians of the Galaxy. Ook nu heeft Gunn weer een hoop vreemde figuren tot zijn beschikking.

Eerste trailer voor The Suicide Squad
Na de eerdere exclusive sneak peek zie je hieronder de eerste volledige trailer voor The Suicide Squad die op 6 augustus debuteert op het witte doek en in de States op HBO Max.


In The Suicide Squad gaan de leden van de Task Force X naar Bell Reve, een gevangenis op het eiland Corto Maltese, met het hoogste sterftecijfer in de Verenigde Staten. Daar begint het team met uiteenlopende schurken aan zijn zelfmoordmissie. En hieronder de trailer zonder leeftijdscheck van YouTube.


Gave officiële poster
Hieronder een nieuwe poster met daarop Task Force X, de groep die bestaat uit in ieder geval Colonel Rick Flag (Joel Kinnaman), Savant (Michael Rooker), Javelin (Flula Borg), Harley Quinn (Margot Robbie), Polka Dot Man (David Dastmalchian), Ratcatcher 2 (Daniela Melchoir), Bloodsport (Idris Elba), King Shark (Steve Agee, stem), Mongal (Mayling Ng), The Thinker (Peter Capaldi), Blackguard (Pete Davidson), TDK (Nathan Fillion), Weasel (Sean Gunn), Captain Boomerang (Jai Courtney) en The Peacemaker (John Cena).21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Polka-Dot Man

Avatar

Ik zag vorige keer wat verwarring over de film. De film is een los vervolg op deel 1. In the comics verandert het team constant, omdat het bij de missie moet passen. Hier gaan ze tegen een guerilla-army vechten, dus zitten er twee soldaten in het team. Dit doen ze in een aquatisch landschap waar een vreemde plaag is. Dus wie worden er gestuurd? Zeemonster King Shark en plaag-expert Ratcatcher II.
Je hoeft volgens James Gunn deel 1 niet gezien te hebben om deze film te begrijpen.

Master Of Films

Avatar

^
I knew it. Een trailer van SS betekent een comment van my matie Polka-Dot Man (ooit bekend als de voormalige Hendrick de Keyser) Smiley face

Niet veel personen uit deel 1 keren terug.
Captain Boomerang, Rick Flag, Amanda Waller & HQ. Iemand anders nog?

Kamajiisama

Avatar

"We gonna need a bigger boat"

En hoop ik dat wij binnenkort weer gezellig naar de bios kunnen gaan

David Mills

Avatar

Deze trailer is minder goed dan het eerste deel en de eerste film was niet fantastisch. Ik hoop niet dat dit een voorboden is voor deze film.

Polka-Dot Man

Avatar

^Je weet toch Moffie Smiley face
Speciaal voor jou al die maanden gewacht ????

Ereptile

Avatar

Heerlijke trailer om te zien! Dat shot van King Shark ook! En blijkbaar is dat monster op het einde ook een bestaand comic-book figuur. Heeft qua gevoel wel iets weg van Guardians of the Galaxy ook, maar R Rated. Met James Gunn aan het roer verwacht ik wel een goede team-up film.

rainking

Avatar

Starroooooooooooooo!!!!!

Nature

Avatar

Kwa kleuren ziet het er minder somber uit. Maar voor de rest is het kwa teksten en verhaal nog net zo dom als de vorige film volgens mij. Niet veel bijzonders deze trailer.

Rutherford

Avatar

Valt mij wat tegen. Gunn is wat mij betreft overroepen. Guardians 1 was top! De tweede vond ik dan weer zwakjes. Afwachten wat dit wordt. Goede cast, dat wel. En R-rated, ook een pluspuntje.

Decepticon

Avatar

Man wat een slechte trailer, kan nog niet in de schaduw staan van de trailer van de eerste Suïcide Squad. Wekt mijn interesse totaal niet. De humor slaat ook helemaal dood voor mij, totaal niet grappig. Het enige wat ik bruut vind is dat King Shark iemand in tweeën scheurt.
Geeft mij ook totaal niet het Guardians gevoel. Dat hoeft ook niet, maar dat verwacht iedereen wel een beetje. Maar tot zover hoef ik deze film echt niet in de bios te zien.

AlanSmithee

Avatar

Haha, goed om Starro te zien nadat Zack Snyder 'm negeerde in the Justice League

SunChaser

Avatar

Dus deel 1 heet Suïcide Squad en deel 2 THE Suïcide Squad?


Artificialis

Avatar

Herkenbaar is James Gunn's Guardians of the Galaxy humor, maar dat was ook een ruimte-avontuur met kleurrijke personages. Dit heeft iets weg van Kick-Ass en Deadpool, maar of het zich voldoende gaat onderscheiden om leuk te blijven...

Gigan72

Avatar

Eens met Decepticon.

Robbepost

Avatar

Lijkt me helemaal niks

milo007

Avatar

Zegt James nu over zichzelf dat hij een "horribly beautiful mind" heeft? Ik heb echt een hekel aan regisseurs die zich groter wanen dan ze zijn. Die gast heeft movie 43 en Super gemaakt niet bepaald "beautiful".

neo123

Avatar

Doet me echt vrij weinig dit , slechte trailer.

eltorro

Avatar

@milo007: Super was fantastisch en hij was bij Movie 43 alleen maar verantwoordelijk voor een kleine scene.

En over die slogan, een regisseur is niet verantwoordelijk voor de marketing, daar is een marketing team verantwoordelijk voor.

GreenHornet

Avatar

Trailer valt tegen.

Ik hoop op een betere, ze maken weer dezelfde fout

NieuwsFilm

meest populair