Madonna-biopic nu al in de problemen?

Madonna-biopic nu al in de problemen?

Geruchten over een vertrokken scenariste en de hoofdrolspeelster nog steeds niet gevonden.

We kregen enkele maanden geleden al te horen dat Madonna haar eigen biopic zou krijgen. Heel erg gek is dit niet, aangezien de laatste jaren biopics over zangers en bekende artiesten gigantisch in zijn. Maar nu lijkt het erop dat de film rondom het leven van Madonna enkele problemen kent.

Zo ging het verhaal rond dat de scenariste Diablo Cody, o.a. bekend van Juno en Tully, de geplande biopic de rug had toegekeerd. Cody zou Madonna, die als scenariste en regisseuse optreedt, te lastig hebben gevonden om mee samen te werken.

Reactie
Ondanks het feit dat Cody en Madonna hier zelf niet op hebben gereageerd, liet de studio achter de film, Universal, weten dat dit niet klopt. Volgens de studio zat Cody's werk er gewoon op. Zij vertrok dus pas nadat het script was afgerond en klaar was met haar taak.

Toch loopt het hele project niet echt storm. Het is dan ook vooralsnog onduidelijk wie Madonna gaat vertolken in de film. Een tijd lang werd Julia Garner (Ozark) verbonden aan de hoofdrol, maar niks werd bevestigd. Hierna werd ook Florence Pugh (Midsommar) genoemd, maar ook hier kwam niks van.

Wat te verwachten?
Volgens Madonna wordt het zowel een komische als een tragische film, over het begin van haar carrière in de jaren tachtig en de moeite die ze heeft moeten doen om als vrouw te overleven in deze door mannen gedomineerde wereld.

NieuwsFilm

meest populair