Gerucht: De nieuwe Justice League wordt een team uit het multiversum

Gerucht: De nieuwe Justice League wordt een team uit het multiversum

Dus geen gewone helden meer.

DC Comics en Warner Bros. proberen het nog eens met hun DC Extended Universe. Nadat hun plannen uiteen spatten met Batman v Superman: Dawn of Justice, willen ze het nog eens proberen met de formule van het Marvel Cinematic Universe.

De komende jaren moet dat allemaal vorm gaan krijgen, met een hele rits films die voortbouwen op successen uit het verleden. Zo krijgen we in The Flash meerdere versies van Batman te zien, waaronder als het allemaal doorgaat die van Michael Keaton.

Maar er is meer
Volgens lekker Mikey Sutton zit er meer aan te komen. Hij stelt dat DC en Warner Bros. van plan zijn om door te gaan met de Justice League. Zoiets leerden we recent al via The Hollywood Reporter, dat stelde dat The Flash ons duidelijkheid gaat verschaffen over de toekomst van het team.

Sutton stelt op basis van anonieme bronnen dat het de bedoeling is er een team van te maken dat uit het multiversum komt. Enkel Gal Gadots Wonder Woman, Jason Momoa's Aquaman en Amber Heards Mera zouden uit het DC-universum van Zack Snyder blijven.

Verder debuteren volgens Sutton nieuw in het team onder meer Robert Pattinsons Batman, Sasha Calle's Supergirl en de mysterieuze nieuwe Superman van J.J. Abrams. Wat het wordt gaan we natuurlijk nog beleven!

NieuwsFilm

meest populair