Algemeen

Sam Neill voedt 'Thor 4' geruchten over terugkeer Jeff Goldblum met nieuwe foto

Toeval of een bewuste hint?

door Arjen Rooseboom om 10:56 in Algemeen
Keert Jeff Goldblum nou wel of niet terug in 'Thor: Love And Thunder'? Dat was vorige week de grote vraag na een foto waarop de acteur te zien was met Chris Hemsworth en regisseur Taika Waititi.

Nu zorgt ook co-star Sam Neill voor meer theorieën door een kiekje op INSTAGRAM te posten waarop de twee samen poseren in Sydney:


De signalen worden steeds duidelijker
Neill was natuurlijk ook al te zien in Ragnarok (2017) waarin hij Odin speelde in een fake toneelstuk. Goldblum vertolkte de Grandmaster.

Hoewel Neill zelf al jaren in Australië woont en het dus ook gewoon een dagje uit kan zijn, hopen de fans uiteraard op meer Goldblum.

Sowieso zullen de twee herenigd worden in Jurassic World: Dominion, samen met Laura Dern. Thor: Love And Thunder staat gepland voor een release in februari 2022. Jurassic World: Dominion volgt in juni 2022.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Thor: Ragnarok is dé MCU film die eigenlijk alles goed deed. De terugkeer van kleurrijke personages zoals The Grandmaster zou in Thor: Love and Thunder zeker aan het kijkplezier van de film gaan bijdragen, mits Taika Waititi weer een leuke rol voor hem in petto heeft.

berepoot123

Avatar

Waarom zou dit niet gewoon voor Jurassic World zijn? Ik vermoed dat die opnames nog volop bezig zijn.

Railgunner

Avatar

De opnames voor de nieuwe Jurassic World zijn al in november 2020 afgerond, dus daarvoor zal het niet zijn.

NieuwsFilm

meest populair