Featured

Kan je niet meer wachten op 'Godzilla vs. Kong'? Check dan deze films op Netflix

Het wachten wordt zo hopelijk iets draaglijker.

door Jim Pedd om 06:33 in Featured
Het is nog even afwachten en zien wanneer Godzilla vs. Kong eindelijk in de Nederlandse bioscopen draait. In de Verenigde Staten is de film in elk geval te zien.

Maar hier hangt het ervan af wanneer de bioscopen weer open gaan. En precies dat is nog onzeker. In de tussentijd heeft Netflix gelukkig een heel degelijk aanbod. Als je zoekt op Godzilla vs. Kong, heeft de streamingdienst een aantal toffe tips:

Godzilla (2014)
Regie: Gareth Edwards | Cast: Aaron Johnson, Cameron 'C.J.' Adams, Ken Watanabe, Bryan Cranston
Joe Brody is een wetenschapper, werkzaam in Japan. Hij ontdekt een anomalie in sonargegevens en gaat op onderzoek uit. Maar dan breekt de hel los. Ondertussen probeert zijn stiefzoon Ford, een jonge marineofficier, terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle, een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

King Kong (2005)
Regie: Peter Jackson | Cast: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann
De jaren '30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om hun nieuwste film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één van deze beesten: de 8 meter grote gorilla Kong.

Pacific Rim (2013)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Charlie Hunnam, Diego Klattenhoff, Idris Elba, Rinko Kikuchi
In 'Pacific Rim' spelen zogenaamde 'Jaegers' de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot en een student zonder ervaring een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid.

I Kill Giants (2017)
Regie: Anders Walter | Cast: Zoe Saldana, Imogen Poots, Jennifer Ehle, Madison Wolfe
Barbara Thorson heeft er moeite mee te leven, maar ontsnapt eraan door een fantasieleven van magie en monsters.
Jurassic World (2015)
Regie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irfan Khan, Vincent D'Onofrio
Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Als je Godzilla vs. Kong wilt zien kan je 'm gewoon gaan kijken.

jeff1983

Avatar

@Maac: waar dan? Die wil je toch in de bioscoop zien?

Master Of Films

Avatar

Gewoon een maandje HBO Max abbo met een VPN abbo nemen als je het legaal wilt gaan houden.

Dan kan je deze zowel Godzilla vs. Kong als Mortal Kombat zien.
Niet vergeten. WB heeft Mortal Kombat van de releaseschema afgehaald. Godzilla vs. Kong heeft voorrang gekregen, mochten de bioscopen alsnog eind van deze maand open gaan.

Gigan72

Avatar

^
Vanaf 21 april komen er ( misschien ) versoepelingen voor winkels en mogen de terrassen weer open
En als ik zo verder lees zijn binnen activiteiten pas als laatse aan de beurt en daar valt de bioscoop ook onder en dat zou dan op zijn vroegst pas juli zijn.

Dus denk wel dat het goed komt voor Dune
De vraag is gaan we bv Mortal Kombat of Godzilla vs Kong nog wel zien in de bios of wordt dat het zelfde verhaal als bij Wonder Woman 84 die hier niet meer in de bios is uitgekomen.

Maac

Avatar

@jeff1983
Nee.

Nadal Wilson

Avatar

Ik heb hem al gezien en het was wel gaaf en spannend maar die gevechten met Godzilla vs Kong was echt vet

Mark83nl

Avatar

Gewoon kijken via kodi!

NieuwsFilm

meest populair