Goed nieuws als je zit te snakken naar een vijfde 'American Pie'

Goed nieuws als je zit te snakken naar een vijfde 'American Pie'

Tara Reid zegt dat de sequel er komt en kan niet wachten...

Als er een comedyreeks tot op het bot is uitgemolken, is het wel de American Pie franchise met, naast het origineel, 3 officiële vervolgen plus maar liefst 5 spin-offs. Maar volgens hoofdrolspeelster Tara Reid zit er nóg meer in het vat.

De 45-jarige actrice sprak met Katie Krause van ET ONLINE en onthulde dat er een vijfde deel gloort aan de horizon waarvan het script inmiddels af is:

"Het gaat gebeuren, ik kan alleen nog niet zeggen wanneer, omdat we iedereen bij elkaar moeten krijgen qua schema's. Maar er is een script. Ik heb het al mogen lezen en het is echt één van de beste uit de serie"!

Hecht vriendenclubje
Reid speelde in American Pie (1999), American Pie 2 (2001) en American Reunion (2012) de rol van Vicky. Alleen in American Wedding (2003) ontbrak ze.

Ze vertelde verder dat de castleden in de loop der jaren een goede band hebben onderhouden die "voor altijd voort zal duren". Of iemand er nog op zit te wachten is een tweede, maar wellicht dat een afsluitend verhaal over de voormalige pubers die nu tegen de 50 lopen leuk uit kan pakken.

NieuwsFilm

meest populair