Algemeen

Goed nieuws als je zit te snakken naar een vijfde 'American Pie'

Tara Reid zegt dat de sequel er komt en kan niet wachten...

door Arjen Rooseboom om 13:58 in Algemeen
Als er een comedyreeks tot op het bot is uitgemolken, is het wel de American Pie franchise met, naast het origineel, 3 officiële vervolgen plus maar liefst 5 spin-offs. Maar volgens hoofdrolspeelster Tara Reid zit er nóg meer in het vat.

De 45-jarige actrice sprak met Katie Krause van ET ONLINE en onthulde dat er een vijfde deel gloort aan de horizon waarvan het script inmiddels af is:

"Het gaat gebeuren, ik kan alleen nog niet zeggen wanneer, omdat we iedereen bij elkaar moeten krijgen qua schema's. Maar er is een script. Ik heb het al mogen lezen en het is echt één van de beste uit de serie"!

Hecht vriendenclubje
Reid speelde in American Pie (1999), American Pie 2 (2001) en American Reunion (2012) de rol van Vicky. Alleen in American Wedding (2003) ontbrak ze.

Ze vertelde verder dat de castleden in de loop der jaren een goede band hebben onderhouden die "voor altijd voort zal duren". Of iemand er nog op zit te wachten is een tweede, maar wellicht dat een afsluitend verhaal over de voormalige pubers die nu tegen de 50 lopen leuk uit kan pakken.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MrPicture

Avatar

American Reunion was hilarisch, en destijds ruim 9 jaar na de laatste een gigantische hit, dus dit zou in perfecte traditie zijn 9 jaar na Reunion.

marcjeb

Avatar

''k heb het al mogen lezen en het is echt één van de beste uit de serie"!'' Dit alleen al is gewoon verschrikkelijk om te zeggen.

TwinsA

Avatar

Ik vond the wedding de beste

Coach Boone

Avatar

Reunion is een leuke film en was eigenlijk een waardige afsluiter. Ben wel benieuwd wat ze hiervan gaan maken. Hopen dat ie het niveau van Reunion haalt

Speedster

Avatar

Reunion is ook mijn tweede favoriet uit deze filmserie. Ben alvast benieuwd! :D

Sunspot

Avatar

LoL, als de meesten erin zitten...

Cradle

Avatar

Ik vond band camp niet mis. En the naked mile

NieuwsFilm

meest populair