Video

Emma Stone doet meer dan gek in trailer Disney's 'Cruella'

Nog een trailer voor het volgende sprookjesfilm van Disney.

door Bram de Groot om 11:33 in Video
We zagen al twee trailers voor een van de aanstaande grote releases van Walt Disney, die nu zeker gaan verschijnen. Ook Cruella wordt namelijk een VIP-toegangrelease op Disney+ en verschijnt nagenoeg zeker gelijktijdig wereldwijd in de bioscoopzalen.

In Cruella is het Emma Stone (La La Land) die de rol speelt van het personage Estella "Cruella" de Vil, het personage dat we uiteraard kennen uit onder meer Disney's animatiefilm One Hundred and One Dalmatians uit 1961 en latere verfilmingen.

Compleet nieuwe trailer voor Cruella
De regie lag in handen van een opvallende naam. Het is namelijk I, Tonya en Fright Night-regisseur Craig Gillespie die op de regiestoel zat. Hij had naast Stone ook de beschikking over namen als Emma Thompson als de Baroness, Mark Strong als Boris, Paul Walter Hauser als Horace en Kirby Howell-Baptiste als Anita.

Disney's Cruella staat gepland voor 26 mei en na onderstaande trailer zie je een nieuw affiche met daarop weer alleen Oscarwinnares Emma Stone en geen dalmatiërs. Ga jij deze film in de bioscoop kijken als dat volgende maand weer mag?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik zie een deel 2 Komen als deze hit gaat worden

tk1989

Avatar

Van tevoren niet verwacht maar heb hier echt heel veel zin in. Ziet er geweldig uit.

adofmirosch

Avatar

De breaking bad van Disney.

NieuwsFilm

meest populair