Paul Dano (There Will Be Blood) scoort belangrijke rol in Steven Spielberg's semi-autobiografische film

Paul Dano (There Will Be Blood) scoort belangrijke rol in Steven Spielberg's semi-autobiografische film

De acteur wordt Spielberg's vader.

Paul Dano, o.a. bekend van There Will Be Blood, wist een van de hoofdrollen te bemachtigen in Matt Reeves' The Batman. Daarin zal hij gestalte geven aan The Riddler. Nu heeft hij weer een grote rol te pakken, namelijk in Steven Spielberg's nieuwe, semi-autobiografische film.

Hij is de derde grote naam die tekent voor dit project. Voor hem werden ook al Michelle Williams (Manchester By The Sea) en Seth Rogen (21 Jump Street) bevestigd.

Wat te verwachten
Het verhaal is geïnspireerd door Spielberg's kindertijd. De film zal zich dan ook grotendeels in de Amerikaanse staat Arizona afspelen, waar de jonge Steven opgroeide.

Dano zal een personage gebaseerd op de vader van de regisseur spelen. Eerder wel al bekend gemaakt dat Williams Spielberg's moeder in de film zal spelen, terwijl Rogen is gecast als Steven's favoriete oom.

De rest van de cast zal grotendeels door jonge acteurs van verschillende leeftijden ingevuld worden. Wie het personage gebaseerd op Spielberg zelf gaat spelen is nog niet bekend. Wel weten we dat dit personage echter niet Steven zal heten.

NieuwsFilm

meest populair