Marvel-film 'Black Widow' bevat intens geweld

Marvel-film 'Black Widow' bevat intens geweld

Maar is gewoon een rating van PG-13 toegekend.

Marvel-film Black Widow mag dan wel van mei naar juli uitgesteld zijn, de release heeft nu wel alvast een rating gekregen. Zoals eigenlijk zowat alle Marvel-films, is ook deze PG-13.

De film heeft volgens de MPAA "intense scènes van geweld/actie, wat grof taalgebruik en thematisch materiaal". Om die reden is besloten de film dus een PG-13 rating te geven. Dat past bij heel wat andere films van Marvel Studios, die allemaal heel mooi op het randje van familievriendelijk en actievol weten te balanceren.

Eindelijk rechtvaardigheid
Black Widow biedt voor fans van Marvel Studios eindelijk rechtvaardigheid voor de heldin Natasha Romanoff, gespeeld door Scarlett Johansson. Lang werd door fans gehoopt dat zij de eerste Marvel-heldin zou zijn die een eigen film zou krijgen, maar Captain Marvel wist het plekje op te eisen.

Gelukkig komt er nu dus wel een solofilm voor Natasha Romanoff. Die zal draait om haar avonturen tussen de films Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Daarbij ontmoet ze onder meer oude bekenden uit haar verleden, zoals de Russische tegenhanger van Captain America; Red Guardian.

Black Widow komt in juli zowel in de bioscoop als op Disney+ uit. Voor de release betaal op je op Disney+ 21,99 euro.

NieuwsFilm

meest populair