Christian Bale niet zonder meer akkoord voor terugkeer als Batman in 'The Flash'?

Christian Bale niet zonder meer akkoord voor terugkeer als Batman in 'The Flash'?

De acteur zou het nog af willen laten hangen van het verhaal.

Warner Bros. wil van The Flash een film maken die geschiedenis van de studio met DC Comics als het ware viert. Om die reden zou de film een plek moeten hebben voor acteur Michael Keaton als de Batman die we kennen van al die decennia geleden.

Maar Keaton vertelde kortgeleden nog dat hij helemaal niet zo zeker was van zijn terugkeer in de franchise. Dat was nog even bezien, hing af van het script en ook van het geld dat men aan hem zou willen betalen. En dus schijnt Warner Bros. verder te kijken en mogelijk te overwegen om acteur Christian Bale terug te brengen als Batman.

Grote uitdaging
Nu stelt Mikey Sutton dat, hoewel Bale inderdaad op de radar van de studio zit, een terugkeer van de acteur niet per se eenvoudig wordt. Dat heeft er volgens hem vooral mee te maken dat de acteur niet per se op zoek is naar een goede betaling, maar ook echt een goede rol wil spelen.

Zo kennen we Bale natuurlijk ook. En dus staat de studio volgens Suttons bronnen "voor een significante uitdaging" bij het overhalen van de acteur van een terugkeer.

De vraag is ook of de acteur er wel zin in heeft om nog terug te keren als Batman, vooral omdat hij zijn tijd afsloot met The Dark Knight Rises, waarin Bruce Wayne een heel ander leven ging leiden. Er zal dus wat nodig zijn om hem over te halen!

NieuwsFilm

meest populair