Keert Henry Cavill terug als Superman in 'Black Adam'?

Keert Henry Cavill terug als Superman in 'Black Adam'?

Het gerucht gaat dat de acteur niet helemaal klaar is als Superman.

De toekomst van Henry Cavill als Superman is iets waar heel wat over gesproken is de afgelopen tijd. Vooral nu Warner Bros. een gloednieuwe versie van het personage ontwikkelt.

De kans lijkt dan ook vrij klein dat er alsnog een tweede Man of Steel-film komt, positieve reacties op Zack Snyder's Justice League of geen positieve reacties. Tegelijk zou Cavill misschien toch nog eenmaal terug kunnen keren.

Een cameo?
Geekosity claimt op basis van anonieme bronnen dat het verhaal van Henry Cavill en het DCEU niet helemaal afgerond is. Mikey Sutton, hoofdredacteur van de site, schrijft het volgende:

"Henry Cavill's Superman zou terug kunnen keren in The Rock's eerste Black Adam-film. Insiders stellen dat de terugkeer waarschijnlijk niet veel meer dan een cameo is."

Heel vreemd klinkt het nieuws niet. Van Dwayne Johnson weten we dat hij fan is van het SnyderVerse en het nog wel even draaiende wil houden. Bovendien heeft hij heel wat krediet bij filmstudio Warner Bros. en is zijn zakenpartner Dany Garcia ook de manager van Henry Cavill. Wie weet zit daar dus wel een linkje.

NieuwsFilm

meest populair