Fan van 'Pirates of the Caribbean'? Check dan deze films op Netflix

Fan van 'Pirates of the Caribbean'? Check dan deze films op Netflix

Het algoritme van Netflix heeft weer een hele rits tips.

Netflix heeft een aanbod dat bestaat uit duizenden films en series. Soms is het moeilijk om de bomen door het bos te zien, maar gelukkig is er het Netflix-algoritme om te helpen.

Vandaag kijken we naar de filmtips die het Netflix-algoritme je voorschoteld als je zoekt naar Pirates of the Caribbean. Dat levert een paar geinige resultaten op.

Assassin's Creed (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Kurzel | Cast: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson
De ter dood veroordeelde Callum Lynch moet meewerken aan een geheim experiment. Daarbij verkent hij de herinneringen van zijn voorouder Aguilar, die in het vijftiende eeuwste Spanje leefde. Zo verkrijgt hij de vaardigheden van een Master Assassin en ontdekt hij een afstammeling van de geheime gemeenschap van Assassins te zijn, die in een eeuwigdurende strijd met de Templars verwikkeld zijn.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Ronald Lacey
In 1936 krijgt Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen. Helaas is Indy niet de enige met een buitengewone interesse voor deze oudheid.., hij moet het in zijn speurtocht opnemen tegen trawanten van Hitler. Er ontstaat een felle wedloop die ontluikt in spetterende akties en bloedstollend gevaar.

Sherlock Holmes (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong
Privédetective Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) en zijn loyale assistent Dr. John Watson (Jude Law) beginnen aan hun laatste zaak. Zij raken al snel verwikkeld in een duistere en dodelijke samenzwering dat gevaarlijk is voor heel Engeland.

Pan (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Hugh Jackman, Levi Miller, Garrett Hedlund, Rooney Mara
Een wees wordt naar de magische wereld van Neverland gebracht, waar hij de redder van de inboorlingen wordt en een opstand tegen de gemene piraten van Neverland leidt. Kapitein Haak laat ook zijn gezicht zien, maar zal verrassend genoeg een bondgenoot zijn in plaats van de schurk.

Jumanji: The Next Level (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Jack Black
Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

NieuwsFilm

meest populair