Merkwaardige boodschap voor 'Army of the Dead' van Netflix

Merkwaardige boodschap voor 'Army of the Dead' van Netflix

Nieuwe beelden uit de Netflix-film van Zack Snyder.

Er is uiteraard helemaal niets mis mee als je kunt genieten van de films van regisseur Zack Snyder, maar er zijn ook voldoende mensen te vinden die zich minder vermaken met zijn CGI-geweld. Binnenkort verschijnt er weer een film die Snyder terugbrengt naar zijn roots.

In zijn begin jaren wist Snyder namelijk flink wat indruk te maken met de reboot Dawn of the Dead uit 2004. Volgende maand verschijnt er van de Batman v Superman-regisseur weer een zombiefilm, namelijk Army of the Dead.

Nieuwe poster: "They are not what you think they are"
Army of the Dead verschijnt op 21 mei op Netflix en deze moet een reeks films en andere producties lanceren op de streamingdienst. De anime Army of the Dead: Lost Vegas zal inzoomen op de eerdere jaren van de zombie-uitbraak en de reeds opgenomen live action-prequelfilm Army of the Dead: The Prequel zoomt in op één van de bijfiguren uit de eerste film.

Hieronder zie je de nieuwste poster voor Army of the Dead waarin Guardians of the Galaxy-acteur Dave Batista de hoofdrol heeft. De poster werd door Snyder begeleid met een opvallende boodschap: "They are not what you think they are". Wat zou dat betekenen? Volgende maand dus op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair