Sylvester Stallone wordt meedogenloos 'gecanceld' op Twitter

Sylvester Stallone wordt meedogenloos 'gecanceld' op Twitter

Want oh oh, wat heeft hij uitgespookt?

Ondanks zijn 74 jaar zit acteur Sylvester Stallone bepaald niet stil. Dit jaar is hij te zien als superheld in Samaritan, te horen als King Shark in The Suicide Squad en komt zijn director's cut van Rocky IV uit.

Daarnaast heeft hij nog talloze andere potentiële projecten in de maak, zoals Guardians Of The Galaxy 3, een sequel op Demolition Man (die hij zelf bevestigd heeft) of The Expendables 4 (die ook in productie schijnt te zijn gegaan).

Helaas is de actieheld momenteel het doelwit geworden van de zogenaamde cancel culture op het internet van tegenwoordig (waar de lontjes steeds korter worden en de reacties steeds extremer).

Sly is namelijk lid van de MAR-A-LAGO club in Florida. Dit enorme landgoed is eigendom van... Donald Trump en vanzelfsprekend(?) is dan de conclusie dat Stallone zijn ware aard heeft laten zien als racistische, fascistische bondgenoot en fervent voorstander van de voormalige president. Tenminste, als we de onderstaande reacties moeten geloven:

Deze variëren van oproepen om het Rocky-standbeeld in Philadelphia omver te trekken tot het bespotten van zijn afwezigheid in Creed III tot zijn (nu dus verloren) rivaliteit met Arnold Schwarzenegger. Stallone zelf zal er ongetwijfeld niet echt wakker van liggen.




















NieuwsFilm

meest populair