Waarom zien we Tom Hiddleston (Thor: Ragnarok) de laatste jaren zo weinig?

Waarom zien we Tom Hiddleston (Thor: Ragnarok) de laatste jaren zo weinig?

De Loki acteur focust zich op dat wat er echt toedoet.

Ondanks het feit dat Tom Hiddleston de laatste jaren te zien was in blockbusters als Kong: Skull Island, Thor: Ragnarok en Avengers: Endgame, doet hij het tamelijk rustig aan. De 40-jarige acteur laat nu weten waarom hij de nodige filmrollen heeft afgeslagen (en dat ook zal blijven doen).

Hiddleston is een geliefde en populaire acteur. Hij heeft de filmrollen voor het oprapen en wordt zelfs gezien als een mogelijke opvolger van Daniel Craig's James Bond. Toch acteert Hiddleston niet bijzonder veel. In een recentelijk interview legt hij uit waarom.

De reden
Zo zegt Hiddleston: ''Ik heb al wat projecten aan me voorbij laten gaan. Ik denk altijd lang na voordat ik een rol accepteer, maar sommige films lagen mij niet zo, dus dan ga ik er ook niet voor''.

Hiddleston mag dan misschien wel iets minder te zien zijn in films dan zijn fans hopen, hij is toch nog aan het acteren. Zo is hij de laatste jaren in verschillende toneelstukken te zien, zoals in Londen en New York. Dit is allemaal wat minder intens en zo houdt hij tijd over voor wat echt belangrijk is.

Druk
Zo gaat de acteur verder: ''Ik heb de laatste jaren zo veel verschillende personages gespeeld over de hele wereld, dat je soms een beetje de draad kwijtraakt van het echt leven. Het is belangrijk om te weten wat er echt toe doet en dat te koesteren''.

''Want als je dat niet doet, raak je misschien kwijt waar je het meeste om geeft. Ik wil tijd spenderen met de mensen die ik lief heb, want ik zou het vreselijk vinden om een dag naar huis te gaan, alleen om erachter te komen dat ze er niet langer zijn''.

Toch is er goed nieuws voor de Hiddleston fans. Op dit moment is de Britse acteur bezig met de opnames van de serie The Essex Serpent en over twee maanden zal de Marvel-serie Loki op Disney+ te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair