Check hier een gave trailer voor Zack Snyder's DC-trilogie

Naar aanleiding van Zack Snyder's Justice League is een nieuwe trailer vrijgegeven.

Zack Snyder's Justice League is nu een paar dagen te zien op HBO Max. Om dat te vieren, gaf streamingdienst HBO Max vandaag een trailer vrij die niet alleen beelden omvat van die film, maar ook van Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice.

Het DC Extended Universe begon, zoals de trailer laat zien, met de film rond Superman, maar werd meteen vergroot met Batman v Superman. Daarin zagen we niet alleen de man van staal, maar ook Batman en Wonder Woman debuteren.

Trilogy trailer
Om de release van Zack Snyder's Justice League te vieren, kwam HBO Max dus met een trailer waarin de drie films van Zack Snyder samengebracht werden.

"Hun tijd in de schaduwen is voorbij. Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck) en Wonder Woman (Gal Gadot) moeten samenwerken om de wereld te redden", schrijft men bij de trailer. Hieronder kan je 'm zien:



Hoewel HBO Max het in de trailer neerzet als een trilogie, was Zack Snyder ooit van plan om een vijf films durende cyclus te maken. Zover zal het waarschijnlijk nooit komen, al staat de filmmaker ervoor open om comics te maken om zijn verhaal af te vertellen.

NieuwsFilm

meest populair