Bekend voertuig op promofoto 'The Flash' hint tóch op medewerking Michael Keaton

Bekend voertuig op promofoto 'The Flash' hint tóch op medewerking Michael Keaton

Want wat is een iconische machine zonder zijn bestuurder...

DC's The Flash wordt al jaren geplaagd door productieproblemen en als klap op de vuurpijl was daar Covid-19 die niet alleen de releasedatum een duw gaf naar 2022, maar er ook voor zorgde dat één van de beoogde hoofdrolspelers nu twijfelt over zijn medewerking.

Michael Keaton (nog steeds één van de beste en meest populaire vertolkers van Batman) is in beeld om in het multiversum rondom Ezra Millers snelheidsduivel de rol van oudere Dark Knight opnieuw op zich te nemen. Sowieso trekt eveneens Ben Affleck nog eenmaal het vleermuizenpak aan.

De laatste weken twijfelt Keaton om gezondheidsrisico's of hij nog wel aan boord wil blijven. Alhoewel, een kleine hint geeft toch een hoopvolle indruk.

PICTURES VEHICLES, die veel Hollywoodvoertuigen onderhoudt, deelde op social media een foto van de Batmobile uit 1989. Zie hieronder:


1+1=2?
Het is natuurlijk moeilijk te zeggen of dit betekent dat alleen het voertuig zijn opwachting gaat maken of dat Keaton het toch aandurft. In ieder geval hebben ze wel bevestigd dat het de Batmobile uit 1989 is en de timing van het plaatsen is natuurlijk wel héél toevallig.

NieuwsFilm

meest populair