Algemeen

Bekend voertuig op promofoto 'The Flash' hint tóch op medewerking Michael Keaton

Want wat is een iconische machine zonder zijn bestuurder...

door Arjen Rooseboom om 09:31 in Algemeen
DC's The Flash wordt al jaren geplaagd door productieproblemen en als klap op de vuurpijl was daar Covid-19 die niet alleen de releasedatum een duw gaf naar 2022, maar er ook voor zorgde dat één van de beoogde hoofdrolspelers nu twijfelt over zijn medewerking.

Michael Keaton (nog steeds één van de beste en meest populaire vertolkers van Batman) is in beeld om in het multiversum rondom Ezra Millers snelheidsduivel de rol van oudere Dark Knight opnieuw op zich te nemen. Sowieso trekt eveneens Ben Affleck nog eenmaal het vleermuizenpak aan.

De laatste weken twijfelt Keaton om gezondheidsrisico's of hij nog wel aan boord wil blijven. Alhoewel, een kleine hint geeft toch een hoopvolle indruk.

PICTURES VEHICLES, die veel Hollywoodvoertuigen onderhoudt, deelde op social media een foto van de Batmobile uit 1989. Zie hieronder:


1+1=2?
Het is natuurlijk moeilijk te zeggen of dit betekent dat alleen het voertuig zijn opwachting gaat maken of dat Keaton het toch aandurft. In ieder geval hebben ze wel bevestigd dat het de Batmobile uit 1989 is en de timing van het plaatsen is natuurlijk wel héél toevallig.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kan DC ook iets origineels uitvinden. Marvel heeft een multiverse dus dan maak je er ook maar één?

RobzZ01

Avatar

@milo007

Het hele personage van The Flash draait om connectie met de multiverse. Dat is al jaren zo in de comics. DC is ook degene die met de comic veel eerder kwam dan Marvel met de multiverse.

Daarnaast was Flashpoint voor The Flash film al langer aangekondigd. Langer dan dat Marvel aankondigde het multiverse in te gaan.

Ray1976

Avatar

ROBzZ01 Helemaal waar!!!!
Maar foto wil nog niets zeggen .......

RogueWon

Avatar

Marvel en DC apen elkaar al decennia lang na in de comics, moeilijk te zeggen wie eerst was met de multiverse. Feit is wel dat hun mega crossover events altijd tegelijkertijd plaatsvinden in hun concurrentiestrijd.

NieuwsFilm

meest populair