Algemeen

'A Quiet Place - Part II' met maar liefst 4 maanden naar voren gehaald

Eind volgende maand vereist weer absolute "stilte"...

door Arjen Rooseboom om 10:00 in Algemeen
Toen schrijver/regisseur John Krasinski in 2018 A Quiet Place maakte met vrouwlief Emily Blunt, wisten ze dat ze goud in handen hadden. En dat bleek waar, want gemaakt voor $17 miljoen dollar werd er ruim $340 miljoen dollar verdiend.

Geen wonder dus dat Paramount Pictures hier hoopt een langdurige franchise van te maken. In ieder geval is één sequel al een feit en een volgende staat op de planning voor in de nabije toekomst.

A Quiet Place - Part II, wederom geschreven en geregisseerd door Krasinski en met Blunt terug in de hoofdrol, kan elk moment gaan uitkomen.

Release Roulette
Aanvankelijk stond de film gepland voor een theatrale run op 15 mei 2020. Dit werd hoopvol vervroegd naar 20 maart 2020, maar toen brak op 8 maart de coronapandemie uit en trok de studio hem terug.

De daaropvolgende datum werd geprikt op 4 september 2020, maar ook deze ging niet door en hij werd verder geduwd naar 23 april 2021. Dit veranderde in 17 september 2021, maar verrassend genoeg kan het publiek (waar wij hopelijk tegen die tijd ook onder vallen) nu ineens weer eerder gaan genieten, namelijk op 28 mei 2021.

De film krijgt een verkorte vertoningsduur van 45 dagen en zal vervolgens ergens in juli beschikbaar komen op streamingdienst Paramount+.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Redelijk crap dat nu alles weer zo'n beetje lijkt uit te komen en dat er nog geen enkel signaal lijkt te zijn dat de bioscoopzalen hier gaan openen.

Allemaal leuk en aardig maar er wordt ons ook geen alternatief geboden zonder beschikbaarheid van HBO Max of Paramount+.

Chico

Avatar

Toch lijkt er hoop te zijn dat de bioscoopzalen open zijn als deze film uitkomt RobzZ01. De bioscopen zijn in de derde stap van het openingsplan aan de beurt, daar zit nu een voorlopige datum (en dus op zijn vroegst) van 26 mei aan vast. Dus 2 dagen voor A Quiet Place uitkomt. Nu maar hopen dat de cijfers gunstiger worden en het ook kan Smiley face

Fluffer

Avatar

Steeds meer nieuws over nieuwe projecten en releases maar nog geen vaste openingsdatum voor de bioscopen , zullen wel bij het laatste zijn dat opengaat vrees ik .

David Mills

Avatar

Hier wordt ik vrolijk van, dit is een van de films waar ik de VOD prijs van € 21,99 voor zou betalen

NieuwsFilm

meest populair