'A Quiet Place - Part II' met maar liefst 4 maanden naar voren gehaald

'A Quiet Place - Part II' met maar liefst 4 maanden naar voren gehaald

Eind volgende maand vereist weer absolute "stilte"...

Toen schrijver/regisseur John Krasinski in 2018 A Quiet Place maakte met vrouwlief Emily Blunt, wisten ze dat ze goud in handen hadden. En dat bleek waar, want gemaakt voor $17 miljoen dollar werd er ruim $340 miljoen dollar verdiend.

Geen wonder dus dat Paramount Pictures hier hoopt een langdurige franchise van te maken. In ieder geval is één sequel al een feit en een volgende staat op de planning voor in de nabije toekomst.

A Quiet Place - Part II, wederom geschreven en geregisseerd door Krasinski en met Blunt terug in de hoofdrol, kan elk moment gaan uitkomen.

Release Roulette
Aanvankelijk stond de film gepland voor een theatrale run op 15 mei 2020. Dit werd hoopvol vervroegd naar 20 maart 2020, maar toen brak op 8 maart de coronapandemie uit en trok de studio hem terug.

De daaropvolgende datum werd geprikt op 4 september 2020, maar ook deze ging niet door en hij werd verder geduwd naar 23 april 2021. Dit veranderde in 17 september 2021, maar verrassend genoeg kan het publiek (waar wij hopelijk tegen die tijd ook onder vallen) nu ineens weer eerder gaan genieten, namelijk op 28 mei 2021.

De film krijgt een verkorte vertoningsduur van 45 dagen en zal vervolgens ergens in juli beschikbaar komen op streamingdienst Paramount+.

NieuwsFilm

meest populair