Deze actrice drukte op de 'panic button' in het huis van Tom Cruise

Deze actrice drukte op de 'panic button' in het huis van Tom Cruise

Ze werd daarna nooit meer uitgenodigd...

Tom Cruise staat wereldwijd bekend als de ultieme filmster en 'good guy'. De Mission: Impossible-films zijn een van de bekendste actiefilms aller tijden. In het echte leven van Cruise blijken geheime deuren en 'panic buttons', net als in de filmreeks, ook de gewoonste zaak van de wereld, zo blijkt wel uit een recent interview met actrice Kyra Sedgwick.

Klein knopje
Sedgwick vertelt tijdens The Drew Barrymore Show dat ze in 1992 uitgenodigd was om te dineren bij Cruise. Andere beroemde acteurs, zoals Demi Moore, Bruce Willis en haar man Kevin Bacon werd ook uitgenodigd.

Ze voelde zich ietwat onzeker, omdat ze niet vaak uitgenodigd werd voor dit soort feestjes. Toen ze aan het rondkijken was, zag ze een open haard en daarbij vond ze een klein knopje. Ze besloot erop te drukken want "ik dacht dat er iets interessants zou gebeuren".

Oeps...
Er gebeurde echter niets en Sedgwick werd enigszins nerveus. Ze tikte Cruise op de schouder, terwijl hij in het midden van een verhaal zat en vertelde wat ze had gedaan. "Dat is de 'panic button'" vertelde hij haar ontzet. Er kwamen als reactie op haar foutje maar liefst vijf (!) politiewagens langs. "Ik ben daarna nooit meer uitgenodigd" concludeerde de actrice haar verhaal.

De beveiliging is dus echt geen grapje bij meneer Cruise. Die zal in de afgelopen 30 jaar misschien alleen nog maar strenger geworden zijn. Misschien ook niet gek. We mogen in ieder geval van de megaster twee keer komend jaar gaan genieten: van Top Gun: Maverick en Mission: Impossible 7.

NieuwsFilm

meest populair