Disney+ voegde deze 3 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 3 films nieuw toe afgelopen week

Het gaat onder meer om een sterke Nederlandse documentaire.

Disney+ voegde de afgelopen week drie nieuwe films toe. Alledrie vallen ze onder het 'Star'-label, en komen dus voort uit de toevoeging van Fox-producties aan de streamingdienst.

Hieronder de drie nieuwe titels:

Joy (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: David O. Russell | Cast: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Édgar Ramírez
De arme, maar erg intelligente vrouw Joy Mangano, weet tegen alle kansen in eigenhandig een compleet zakenimperium op te bouwen en haar familie rijk te maken. Maar daarvoor moest ze wel een fikse strijd leveren, vooral voor het veiligstellen van haar nalatenschap.

The Big Year (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: John Cleese, Jack Black, Zahf Paroo, Stacey Scowley
Het verhaal volgt drie mannen (Jack Black, Owen Wilson en Steve Martin) die geobsedeerd zijn door het vogelspotten. Ze beginnen aan een ware queeste om elkaar de loef af te steken door zoveel mogelijk verschillende soorten vogels in Noord-Amerika te vinden. Op hun zoektocht, die symbool staat voor de vele uitdagingen die ze moeten aangaan in hun levens, worden ze niet alleen geplaagd door zee- en hoogteziekte, insecten en schulden, maar zullen ze ook met elkaar moeten afrekenen.

Holland: Natuur in De Delta (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Verkerk | Cast: Carice van Houten, Bram van der Vlugt
De gehele Nederlandse deltanatuur wordt bekeken. De film is een ode aan het Nederlandse kustgebied, de rivieren en de bijbehorende rijke natuur. Onder meer de zeearend, de bever, de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars passeren de revue.

NieuwsFilm

meest populair