Chantal Janzen trekt strak pakje aan op Insta-foto

De celeb / actrice poseert op Instagam.

De Nederlandse celeb en actrice Chantal Janzen is veel op televisie te zien en in het recentere verleden ook in enkele films. De afgelopen jaren was ze vooral te zien in De TV kantine, Kees & Co en ze dook even geleden ook nog even op in Goede tijden, slechte tijden.

Als we kijken naar haar films, dan is de laatste geweest in 2017. Toen speelde ze in de dramakomedie Het Verlangen met onder meer ook Gijs Naber. Andere films die Chantal achter haar naam heeft staan zijn onder meer Pak Van Mijn Hart, Soof, De hel van '63, Alles is liefde en De dominee.

Als Spider-Man op Instagram
Op Instagram schiet Chantal ook regelmatig voorbij. Dit keer als Spider-Man, met Mickey Mouse oren. Yep. Bob's wens is uitgekomen. Zn moeder als Spiderman. Spidermam. Blij dat 'ie was. Hij straalde de hele dag. En nee, ik neem dit pak niet mee naar huis schat. 👋🏼 Al zat het dus best lekker, moet ik toegeven," schrijft de actrice er bij.


Wil je de 42 jarige Chantal Janzen in haar Spidermam-pakje zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


Meer Instagram-foto's!
Overigens plaatsten we de afgelopen dagen meer onthullende foto's van celebs. Check Rita Ora in bikini lekker op het strand Bella Thorne en haar vriendin in bikini, Amber Heard verkleed als een wel heel verleidelijk konijntje en Kate Beckinsale in een onthullende bikini.

NieuwsFilm

meest populair