Wyatt Russell wil geen Snake Plissken spelen in 'Escape From New York'-reboot

Wyatt Russell wil geen Snake Plissken spelen in 'Escape From New York'-reboot

Hij vreest dat het zijn carrière om zeep helpt...

Sinds zijn debuut in Falcon And The Winter Soldier, zien wekelijks miljoenen fans Wyatt Russell schitteren als de John Walker versie van Captain America, de rol waar hij in 2011 nog auditie voor deed.

Zoals bekend, is Wyatt de zoon van Kurt Russell en Goldie Hawn en dit heeft geleid tot een gerucht om hem te casten in het aankomende Escape From New York, een reboot van het origineel uit 1981 waarin vader Kurt de legendarische actieheld Snake Plissken speelde.

Vanuit zijn kant weet Wyatt niet zeker of iemand anders het personage overtuigend kan spelen, maar één ding weet hij wel; Hij is het zeker niet.

Productiehel
In een interview met ESQUIRE werd Wyatt gevraagd of hij interesse zou hebben en dit was zijn antwoord: "Hoewel dat erg aardig en als een eer klinkt, zal dat niet gebeuren. Ik ga Snake nooit opnieuw tot leven wekken, dat is gewoon zelfmoord van mijn loopbaan".

De reboot van de John Carpenter-klassieker gaat al jaren door een strubbeling van ontwikkelingen en er doen zelfs verhalen de ronde dat deze nu helemaal stil ligt. Houd FilmTotaal dus in de gaten.

NieuwsFilm

meest populair