Algemeen

Christian Bale is kaal voor schurkenrol in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

De acteur speelt de schurk Gorr the God Butcher.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De opnames voor Thor: Love and Thunder zijn al een tijdje aan de gang en we zagen al een aantal opvallende foto's vanaf de set van regisseur Taika Waititi (Thor Ragnarok). Nu is Christian Bale gearriveerd.

De Dark Knight-acteur speelt in de Marvel-film het personage Gorr the God Butcher en hij zal ongetwijfeld flink in de make-up moeten of zichzelf in een mocap-pak hijsen. De setfoto's onthullen dat Bale ook zijn haren voor de rol heeft afgeschoren.

Kale Bale op set Thor: Love and Thunder
Bale is niet onbekend met het aanpassen van zijn uiterlijk voor een film. Denk alleen maar aan zijn gewichtsverlies voor de film The Machinist uit 2004. Dit keer gaat de acteur dus kaal voor een Marvel-film.Andere rollen zijn voor onder meer Chris Hemsworth als de God of Thunder, Natalie Portman als Mighty Thor / Jane Foster, Tessa Thompson als Valkyrie, Chris Pratt als Peter Quill/Star-Lord, Jaimie Alexander als Sif, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Karen Gillan als Nebula, Pom Klementieff als Mantis, Bradley Cooper als Rocket Raccoon, Vin Diesel als Groot en Waititi als Korg. In mei 2022 in de bioscoop!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Heb er niet veel vertrouwen in, maar ik hoop dat ze Gorr's aandeel in de film niet te grappig maken. In de comics was hij bruut, serieus en de gevechten met hem onwijs episch. Ben ook benieuwd hoe ze de verhaalljn van de vrouwelijke Thor gaan combineren.

Mav Damian

Avatar

Effie opgezocht wie Gorr the God Butcher is. Ze kunnen een heel coole slechterik van maken. Wat ik nu zie is een kale Christian Bale. Dus ben benieuwd of ze hem gaan transformeren.

Taika Waititi is een komische regisseur, dus ik weet niet of ze serieus gaan maken zoals in de comics.

Overlord

Avatar

Goeie acteur, hier heb ik wel vertrouwen in .
Hela is ook niet grappig weggezet en Bale is niet het type voor grappige rollen.

Master Of Films

Avatar

Ik vond verhaallijnen van The God Butcher & Godbomb best vet en bizar. Hoe willen ze dat gaan mengen met het verhaal van Jane Foster. Smiley face

Is het niet beter om de Goddesses of Thunder te gaan introduceren. De debut van het trio kwam volgens mij voor in de God Butcher verhaallijn.

Nature

Avatar

Probeerde laatst ragnarok te kijken, vind het echt het slechtste deel van de Thor films tot nu toe. De 2 eerste films vind ik nog het beste want daar was de sfeer wat duisterder. Hoop dat dit 4de deel ook meer de sfeer van het eerste deel heeft.

RoberPaulsen

Avatar

Bale was fantastisch in Vice ben benieuwd hoe hij in deze film is.
Ik vond Ragnarok eigenlijk de enige beetje leuke Thor film.

NieuwsFilm

meest populair