Christian Bale is kaal voor schurkenrol in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Christian Bale is kaal voor schurkenrol in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

De acteur speelt de schurk Gorr the God Butcher.

De opnames voor Thor: Love and Thunder zijn al een tijdje aan de gang en we zagen al een aantal opvallende foto's vanaf de set van regisseur Taika Waititi (Thor Ragnarok). Nu is Christian Bale gearriveerd.

De Dark Knight-acteur speelt in de Marvel-film het personage Gorr the God Butcher en hij zal ongetwijfeld flink in de make-up moeten of zichzelf in een mocap-pak hijsen. De setfoto's onthullen dat Bale ook zijn haren voor de rol heeft afgeschoren.

Kale Bale op set Thor: Love and Thunder
Bale is niet onbekend met het aanpassen van zijn uiterlijk voor een film. Denk alleen maar aan zijn gewichtsverlies voor de film The Machinist uit 2004. Dit keer gaat de acteur dus kaal voor een Marvel-film.

Tweet verwijderd

Andere rollen zijn voor onder meer Chris Hemsworth als de God of Thunder, Natalie Portman als Mighty Thor / Jane Foster, Tessa Thompson als Valkyrie, Chris Pratt als Peter Quill/Star-Lord, Jaimie Alexander als Sif, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Karen Gillan als Nebula, Pom Klementieff als Mantis, Bradley Cooper als Rocket Raccoon, Vin Diesel als Groot en Waititi als Korg. In mei 2022 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair