Nieuwe foto van 'Suicide Squad' toont een heel alternatief einde voor El Diablo

Nieuwe foto van 'Suicide Squad' toont een heel alternatief einde voor El Diablo

Hij ging oorspronkelijk dus niet dood in de DC-film.

David Ayer wil dolgraag zijn Suicide Squad uitbrengen. De film die Warner Bros. in 2016 in de bioscoop uitbracht, viel behoorlijk tegen en werd dan ook slecht ontvangen.

Door het succes van de campagne om Zack Snyder's Justice League uit te brengen, kregen Ayer en zijn fans de smaak te pakken en voerden ze hun campagne om de Ayer Cut uit te brengen behoorlijk op. In het kader daarvan krijgen we nu weer een nieuw beeld te zien van de oorspronkelijke film.

Levende El Diablo
In de bioscoopfilm offert El Diablo zich op om Incubus te vernietigen. Nu blijkt dat het personage oorspronkelijk overleefde. In een Instagram Story deelde Ayer een blik op Diablo die tussen de overlevenden van het gevecht tegen Enchantress staat.

In een nauwelijks zichtbare caption lezen we: "It's time to chase your dreams.


Bekijk de afbeelding

De reden waarom het personage Diablo in de bioscoopfilm dood moest, kwam volgens Ayer omdat "hij zijn familie gedood had. Het was die uitkomst, of het achtergrondvehraal van zijn familie moest uit de film gehaald worden." In de film leren we dat Diablo de controle over zijn krachten verloor en daarmee zijn vrouw en twee kinderen doodde.

NieuwsFilm

meest populair