Algemeen

Ray Fisher wil best terugkeren als Cyborg maar alleen onder deze voorwaarden

De studio moet de eerste stappen nemen.

door Wouter Drummen om 13:16 in Algemeen
De laatste maanden hebben we vaker berichten zien langskomen over acteur Ray Fisher. De DCEU-acteur, bekend als Cyborg, beschuldigde regisseur Joss Whedon van wangedrag en liet eveneens eerder dit jaar weten dat er veel zaken niet goed gaan achter de schermen van Warner Bros.-producties. Toch wil hij wel weer met de studio samenwerken.

De acteur zegt namelijk nu dat hij bereid is om de plooien glad te strijken en zijn rol als Cyborg in een toekomstige DC-film opnieuw op zich te nemen, maar alleen onder bepaalde voorwaarden.

Eis
Zo zegt Fisher: ''Ik heb geen hoge verwachtingen, al helemaal niet van een groot bedrijf. Warner zou echter kunnen beginnen met toe te geven dat er sprake was van wangedrag en vervolgens hiervoor zijn verontschuldigingen aan te bieden. Als het zo ver komt, dan kunnen we weer fatsoenlijke gesprekken voeren. Ik zie me dan ook nog wel eens in de huid van Cyborg kruipen''.

Hoogstwaarschijnlijk niet
Deze kans lijkt echter uiterst klein. De acteur was recentelijk nog te zien in Zack Snyder's Justice League, waarin Cyborg's rol belangrijker en groter is dan het vorige deel. Ook werd deze versie heel wat beter werd onthaald dan het origineel uit 2017. Toch lijkt Fisher volledig aan de kant gezet te zijn door de studio.

Zo liep hij onlangs nog een rol mis in Andres Muschietti's The Flash mis. Een terugkeer, na alles dat er gebeurd is, lijkt dan ook zo goed als onmogelijk.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JMRG

Avatar

Ja die gaat Warner niet terugnemen na alles ????

NieuwsFilm

meest populair