'No Time to Die' krijgt de grootste, duurste en meest extravagante filmpremière ooit

'No Time to Die' krijgt de grootste, duurste en meest extravagante filmpremière ooit

Een vrij bizar duur spektakel.

We wachten al een jaar langer dan gepland op No Time to Die. De film is de laatste van acteur Daniel Craig en krijgt volgens het Britse tabloid The Mirror de grootste filmpremière ooit.

The Mirror stelt dat de producenten van No Time to Die maar liefst 10 miljoen Britse pond (omgerekend zo'n 11,6 miljoen euro) opzij hebben gezet voor de première. Zo hoopt men de film in een post-pandemie tijdperk te lanceren.

Enorm extravagant
"Ze denken dat ze de grootste première in het post-pandemie tijdperk kunnen lanceren en hebben maar liefst 10 miljoen pond opzij gezet voor een evenement in Engeland dat iedereen laat zien dat dit soort flitsende filmreleases weer helemaal terug van weggeweest zijn", vertelt een van de bronnen van The Mirror.

Er wordt gekeken naar de grootste locaties die er zijn, waaronder Wembley in Londen. Voor de Amerikaanse première zou men kijken naar het Staples Center. In 2015 al was de lancering van Bond-film Spectre bijzonder groots, met een Mexicaans-stijl feest in het British Museum, waar ook vuurspuwers rondliepen en tequila in schedels geserveerd werd.

Zoiets moet nu dus nog eens gebeuren met het laatste avontuur van Daniel Craig in de franchise. De film moet in oktober te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair